top of page

FOR MEDLEMMER

Våtdrakter

Bryne Triatlon har nå en avtale om prøving og kjøp av 2xu våtdrakter. Medlemmer får informasjon om når det er mulig å bestille. Informasjon om pris, modeller, prøving og link til webshop når åpen finner du her

 
Klubbtøy

Vi har inngått utstyrsavtale og avtale om klubbtøy med Racing Depot/Spinn Sykkelshop.

Klubbtøy vårens bestillingsrunde var over tirsdag 3. mars 2015 kl. 24:00. Alle medlemmer blir informert når bestilling åpner igjen.

 

Rabatt hos Spinn sykkelshop

Alle våre medlemmer får 15% rabatt hos Spinn Sykkelshop. I tillegg blir det med jevne mellomrom spesielle tilbud og handlekvelder hos Spinn.

 

Lisens

For å delta i triatlonkonkurranser må du ha lisens. I de fleste konkurranser utenom mesterskap er det mulig å tegne engangslisens for bare det gjeldende arrangementet. Tegner du helårslisens slipper du dette og får også forsikringsdekning for både konkurranse og trening. Du er selv ansvarlig for å løse lisens. Mer informasjon om triatlon-lisens her

 

Bryne Triatlon er også tilsluttet Norges Cykleforbund. Det gjør at du også kan løse sykkel-lisens som medlem i klubben. Dette er et tilbud til våre medlemmer som ønsker å delta i sykkelritt i tillegg til triatlon. Hvis du bare ønsker å drive med sykling anbefaler vi medlemskap i Bryne Cykleklubb. Er du aktiv i begge idretter kan det være aktuelt med medlemskap i begge klubbene. Mer informasjon om sykkel-lisens her.

 

Facebook

Vi legger jevnlig ut informasjon til medlemmer i vår Facebook-gruppe. Meld deg inn her.

bottom of page