top of page

 

Melsvatnet Treningstriatlon

 

For å gi medlemmer og andre en mulighet til å øve seg på triatlon arrangerer Bryne Triatlonklubb treningstriatlon ved Melsvatnet. Dette er også en utmerket anledning for deg som er nysgjerrig på triatlon til å se på eller prøve. Du trenger ikke være med i klubben. 

 

Dette er et lavterskeltilbud til alle som liker å trene variert, og alle er velkommen til felles trening med tidtakning. Alt er gratis og påmelding er ikke bindende.

 

Løypen er som følgende: Start øst for vannet ved parkering. Løp en runde rundt Melsvannet, 4 km. 22 km sykkel i tempoløypen til Bryne CK. Deretter avsluttes treningen med to runder rundt Melsvannet. 8 km.

 

Alternativt kan sykkelløypen utvides til 28 km og løp i slutten kan halveres til en runde. Dette er valgfritt.

 

Sykkelløyper vil bli merket

Kort sykkelløype: http://www.mapmyride.com/routes/view/455921842

 

Lang sykkelløype: http://www.mapmyride.com/routes/view/455922488 

 

Bryne Triatlon presiserer at dette ikke er en konkurranse og alt skjer på eget ansvar. Vanlige trafikkregler gjelder, og det vil ikke være vakter ute i løypa. 

Tider i 2017:

Tider kommer før sesongen starter. De første rundene blir duatlon.

For å få startet treningen nøyaktig kl 1800 er det viktig at alle er klar og ferdig rigget senest kl 17:50.

 

Vi vil også tilby våre medlemmer og påmeldte til Brynetri veiledning for de som trenger det. Dvs at ifm våre treningstriatlon vil vi stille 45-60 min før treningen og veilede/vise hvordan man organiserer en skiftesone, enkel svømmeteknikk, tips hvordan man lettest kler på seg en våtdrakt, og hva man må tenke på ifm dette for å få en best mulig opplevelse i vannet, samt andre ting hva man måtte lure på.

 

Vi samarbeider med de to andre triatlonklubbene på Nord Jæren og det vil bli arrangert lignende treninger hele våren og sommeren hver sin gang fra Melsvannet (Bryne Triatlon) Stokkelandsvannet (Stavanger Triathlon) og Stokkavannet (Tempo triathlon) Se mer info på vår felles Facebookside Trening Triathlon

bottom of page