top of page

TRENINGSTILBUD

Bryne Triatlonklubb kommer gradvis til å bygge opp treningstilbudet basert på kapasitet og ønsker fra medlemmene. Det kan være endringer fra uke til uke, sjekk derfor kalenderen nederst på siden.

 

Meld deg også inn i Facebook-gruppa vår for løpende informasjon

Barne og ungdomsgruppa 

Barne og ungdomsgruppa er en gjeng som trener 2 ganger i uke. Tirsdagen er det Bjørn Bøgelund og Nina Magnussen som står for trening. Stort sett i svømmehallen på Bryne Ungdomskule. Men når det er fint vær. Så stikker de ofte ut for en løpeøkt i sandtangen. Eller en sykkeltur. 

På søndagen har vi vår egen Lotte Miller som står for treningen. Norges beste kvinelige triatlet vet hva som må til. Og hun syns å trene ungdommene er veldig givende. 

 

Tirsdag 17:00-18:00 

Søndag 18:00-19:30 

SVØMMING

Bryne Triatlonklubb tilbyr svømming for medlemmer i svømmehallen på Bryne Ungdomsskole 3 ganger pr uke, 2 ganger etter at open-watersesongen er startet, følg med i kalenderen nederst på siden. Torsdager er Bjørn Bøgelund instruktør. Du kan få veiledning, råd og tips på hvordan du kan bli en bedre svømmer. Onsdag og lørdager er det ikke noen fast på kanten, men det vil være svømmekyndige tilstede og det er lov å spørre hverandre om råd og tips.

 

Onsdag 19:30-21:00

Torsdag 20:00-21:00 (Open water i sesongen, se kalender for sted)

Lørdag 07:30-09:00

INTERVALLTRENING LØP

Medlemmer i Bryne Triatlonklubb kan delta på uformell intervalltrening i Sandtangen.

 

 

Mandag 18:15 ved brua.

TRENINGSTRIATLON

Dette ligger litt rolig. Vi bygger oss opp etter coronaen. Vi annonserer på facebook gruppa vår når vi er klar.

 

Her finner du tider og mer informasjon

 

kalender
bottom of page