top of page

Treningstri og funksjonærritt BryneTRI


tjodna_test.jpg

26.mai klokken 18:00 (møt opp i god tid) inviterer Bryne Triatlonklubb til treningstriatlon og funksjonærritt i løypen til BryneTri, som arrangeres 6 juni. Denne treningen er for alle.

  • De som bare ønsker seg en variert kjekk trening med kjekke likesinnede. Gratis deltagelse for dere

  • De som av ulike årsaker ikke kan stille på startstreken 6 juni, men ønsker løpet som fullført. Finisher t-shirt for alle påmeldte som er med her.

  • De som skal stille på BryneTRI, og ønsker å sjekke ut løypen

  • De som er nysgjerrig på hva triatlon er, men ennå ikke er helt klar til å konkurrere. Gratis deltagelse for dere

De som ønsker å få løpet registrert som fullført må være påmeldt arrangementet før denne treningen. Dette gjøres på www.brynetri.no

LØYPE Løypen blir sprint. Dvs 750 meter svømming, 20 km sykkel og 5 km løp. Løypen vil bli behørlig merket.

Løypekart for løp finner du her Vi satser på avslutning på toppen av høyhuset for de som vil :-) Det blir tidtakning med Racesplitter Oppmøte i T1 og T2 på Eivindsholen Kart her Kjørebeskrivelse fra Stvgr/Sandnes. Kjør RV 44 forbi Bryne og videre sør. Ta til venstre i rundkjøring mot Håland.(Ca 1 km fra M44) Kjør rett frem i 5 rundkjøringer, og til venstre i den 6 rundkjøringen (ca 2.5 km). Skiftesonen kan sees ca 50 meter ned i veien på venstre side. Vil sette opp et Bryne Triatlon skilt Kjørebeskrivelse fra Ålgård: Ta til venstre i 1900 krysset mot Undheim. Ta første rundkjøring til høyre. (ca 200 m) neste rundkjøring til høyre (ca 1 km) Skiftesonen kan sees ca 50 meter ned i veien på venstre side. Skilt vil bli satt opp. Parkering kan skje på de forskjellige gjesteparkeringer som er på Eivindsholen.

Har du spørsmål? Send en e-post til post@brynetriatlon.no eller ring Jørn på 93241709

Vel møtt!


Uthevet nyhet
Siste nyheter
Søk etter emne
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Classic
bottom of page