top of page

Fullbooket Crawl-kurs til helgen

Mange sier de godt kunne tenke seg å begynne med triatlon, hadde det ikke vært for svømmingen. Vi har selvsagt respekt for at folk frykter denne delen av idretten vår, men frykten viser seg ofte å være overdrevet.

Med trening og kyndig veiledning får mange en veldig fin utvikling i svømmeteknikken og dermed større trygghet og kjekkere opplevelser både under trening og konkurranse. For at flere skal få oppleve dette og komme over "svømme-kneiken" arrangerer vi vårt første crawl-kurs nå til helgen. Det er ikke tvil om at tilbudet var ønsket, selv om kurset ble annonsert midt i romjula var det fullbooket på få dager.

Lørdag og Søndag samles 27 triatleter med ulike svømmeferdigheter til totalt 4 økter i bassenget. Vi har fått med oss et meget kompetent lag med totalt 7 instruktører til kurset, utdannende svømmetrenere, kursinstruktør som kurser svømmetrenere i svømmeforbundet, aktive triatleter på høyt nivå og flere aktive og tidligere konkurransesvømmere.

Blir dette suksess kommer vi til å kjøre flere kurs for våre medlemmer, melder du deg inn i klubben her så får du informasjon når det skjer.

#svømming #kurs #crawl

Uthevet nyhet
Siste nyheter
Søk etter emne
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Classic
bottom of page