top of page

Informasjon om lisens

 

Skal du delta i «offisielle» idrettsarrangementer krever de forskjellige idrettsforbundene lisens.

 

Alle forbundene krever sine egne lisenser, altså svømmelisen, sykkellisens, triatlonlisens osv. Det går an å kjøpe engangslisens ved hvert løp. Dette kan avhengig av antall starter, bli dyrt. Du kjøper engangslisens hos arrangøren av løpet du er med på.

 

Starter du ofte, kan det være lønnsomt med en helårslisens som da gjelder ved alle arrangementer i det tilsvarende år (fortsatt bare per forbund). I tillegg er det ofte en forsikring knyttet til helårslisens som også gjelder ved trening. Slik er det for eksempel med triatlonlisensen. Helårslisens kjøper du selv på www.minidrett.no. Her finner du bruksanvisning: http://triathlon.no/lisens/

Ligger det ikke lisens til betaling sender du en e-post til post@brynetriatlon.no

Om helårslisens

For å kunne løse helårslisens må en være medlem i en klubb som er tilknyttet tilsvarende forbund. Bryne Triatlonklubb er tilknyttet NTF (Triatlonforbundet, NCF (cykleforbundet) og Norges Friidrettsforbund, slik at klubbens medlemmer kan kjøpe triatlonlisens, sykkellisens og friidrettslisens.

 

Det er opp til hver enkelt hvilken lisens som eventuelt ønskes kjøpt. Om du ønsker å delta i NM eller Norgescup MÅ du har helårslisens hos triatlonforbundet. Enkelte internasjonale konkurranser krever også helårslisens.

Engangslisens:

Engangslisensen kan løses for enkeltkonkurranser i forbindelse med påmelding. Denne gir ingen forsikringsdekning utenom akkurat den konkurransen.

Les mer og løs lisenser her:

Triatlon: http://triathlon.no/lisens/

Sykkel: http://sykling.no/article/info-om-lisens

Friidrett: https://www.friidrett.no/mosjon/lisens/​

 

bottom of page